Baptistička crkva Sisak

Molitveni tjedan 2022

Molitveni tjedan ćemo održati u trećem tjednu 2022: 10-16. siječnja u prostorijama naše crkve.

Život dosljedan i dostojan Isusovog poziva i poslanja

Kao i svake godine, početkom godine Savez baptističkih crkava nas poziva na molitveni tjedan. Prigodnim pismom nam se obratio Željko Mraz, tajnik SBC u RH. Pismo prenosimo u cijelosti:

Na kraju još jedne godine radosno najavljujemo Molitveni tjedan svih baptističkih crkava u Hrvatskoj kao naš prvi zajednički projekt u novoj godini. Predlažemo da Molitveni tjedan započne u ponedjeljak 3. siječnja a završi u nedjelju 9. siječnja 2022. godine (u BC Betel 10-16.siječnja op.ur.). Tema ovogodišnjeg molitvenog tjedna je Život dosljedan i dostojan Isusovog poziva i poslanja, a materijal za promišljanje i poticaj za molitvu pripremio je pastor Darko Mikulić iz Slavonskog Broda. Pored blagoslova koje donose zajednička okupljanja u molitvi, ponovo smo pozvani blagosiljati jedni druge i materijalno. Ove vas godine pozivamo da se uključite u prikupljanje sredstava za misijski projekt Kuća nade Slavonski Brod.

Vašu uplatu možete izvršiti na žiro račun Saveza baptističkih crkava u RH, Radićeva 30, Zagreb, IBAN: HR8823600001101525063 uz obaveznu naznaku – doprinos za MT 2022. Molimo vas da nas e-mail porukom ili telefonskim pozivom izvijestite o vašoj uplati. Moja je iskrena želja i molitva da u godini koja je pred nama uistinu živimo živote dostojne Isusovog poziva i poslanja, kao pojedinci, kao lokalne crkve i kao i Savez crkava.

Kuća nade, Slavonski Brod

Pismo Baptističke crkve Slavonski Brod o Kući nade, također prenosimo u cijelosti.

Gospodin nas je kao zajednicu izobilno blagoslovio time što se u tijeku najveće pandemijske krize 2020. u našem gradu mogao održati sedmodnevni evangelizacijski festival Ima nade. Ostatak sredstava od evangelizacije Gospodin je svojom milošću umnožio da smo na kraju godine mogli kupiti kuću odmah pored zgrade naše crkve. Kuća je starija i zahtjeva potpunu i temeljitu rekonstrukciju ali ima ogromni potencijal. Budući da je kuća plod evangelizacije Ima nade, naša je želja da ona postane Kuća nade za Slavonski Brod i tako ispuni svoju misijsku svrhu, kako bi svatko u njoj mogao pronaći i živjeti puninu života. Naša je vizija u Kući nade Slavonski Brod praktično služiti našem gradu i okolici, prvenstveno u pomaganju samohranim roditeljima i njihovoj djeci, te udomiteljskim obiteljima, pružajući im potporu, sigurno mjesto za osobni rast kroz susret, topli prostor za okupljanje, mentorstvo i cjeloživotno osposobljavanje. Zahvalni smo Gospodinu i svima Vama što ćete nas molitveno i požrtvovno poduprijeti kako bi se ovaj misijski, društveno angažirani projekt realizirao. 

Poticaji na molitvu po danima

PODIJELI
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print