Baptistička crkva Sisak

Repozitorij audio propovijedi

Dalibor Puljiz

Propovijedi

Odaberite neku od aktualnih propovijedi ili preslušajte cijelu seriju i skupa s Daliborom razmislite o utjecaju Biblijskih istina na naš život u Svetom Duhu, te o odnosu prema Trojedinom Bogu i odnosima prema svojim bližnjima.

2023

2022

2021

Ilija Tišbijac

Energičan ciklus od 10 propovijedi koji je ispratio fascinantnu i toliko važnu službu proroka Ilije. Proročka služba je danas važna isto kao i prije i obilježena je istinom, hrabrošću i samoodricanjem, a zahtjeva bliskost sa Svetim Duhom i osobnu transformaciju koja nema svoj početak niti kraj.

Kovčeg Saveza

Ciklus koji je trajao u razdoblju od svibnja 2017 do rujna 2020. Prolazi kroz razdoblja iz vremena Samuela, Jošue i na kraju se sve skupa zaključuje s Mojsijevom zapovijedi o redovitom podsjećanju Izraela na Božja obećanja o blagoslovima i prokletstvima između gora Ebala i Gerizima.

Otkrivenje Isusa Krista

Četverogodišnje proučavanje Knjige Otkrivenja stih-po-stih. Tu ćemo se poučiti principom najmanje moguće pogreške u tumačenjima: tumačiti Božju Riječ Božjom Riječi. U ovoj poruci nećete čuti ništa o aktualnim svjetskim zbivanjima, aktualnim političarima, ekonomistima ili velikim misterijima, već se ohrabriti spoznajom što nam je Isus Krist ustvari pripravio i naučiti prepoznati obrasce vremena i proročanstava i to primijeniti na vlastiti život. Ciklus uključuje 46 dijelova. Započeo je u prosincu 2012. a završio u travnju 2017. godine.

Isus iz Nazareta

Cjelovita serija o našem dragom Spasitelju Isusu Kristu. Obuhvaćeni su razni aspekti Kristove osobnosti i djelovanja. Ciklus je trajao u razdoblju prosinca 2010 do listopada 2012 i obuhvaća 26 pouka. Na žalost trenutno nedostaju treća i sedma propovijed