Baptistička crkva Sisak

Ljetni kamp u Zelenoj dolini

Dječji kamp

Svake godine ljetni kamp donosi nove radosti i izazove. Tako je bilo i ove godine. Od 18. do 23. srpnja smo imali 54-ovo djece u dobi od 7-12 godina na kampu. Ovogodišnja je tema dječjeg kampa bila “Gospod je pastir moj”, a pričali smo o životu kralja Davida.

Tijekom ovoga kampa suočili smo se virozom koja je trajala dva dana, međutim, unatoč tome, i uz Božju pomoć, voditelji su bili ustrajni nastaviti s kampom. Pri kraju kampa su svi kamperi ozdravili, te su veselo nastavili s vodenim igrama.

Jedan je kamper prihvatio Isusa za svoga Spasitelja tijekom zadnje večeri kampa. Prisjetio se je dramskog prikaza Evanđelja na kampu prije dvije godine te odlučio napraviti slijedeći korak u svome odnosu s Bogom.

Tinejđerski kamp

Tinejdžerski se kamp održao od 13. do 20. kolovoza, a njemu je prisustvovalo 48 kampera. Tema kampa je bila Živjeti na Božju slavu: od hodanja u vezi do braka. Ova je tema bila posebno izazovna jer nekršćanski svijet nema isti pogled na brak kao što ga ima Biblija. Todd Dick je izazvao tinejdžere na držanje visokih Božjih načela u čistoći, uzdržljivosti i braku. Oni su mogli u sigurnom kršćanskom okruženju postavljati pitanja i tražiti odgovore.

Poslije moćnog prikaza Evanđelja na kraju tjedna, petero je kampera izrazilo želju povjerovati Bogu, kao svom osobnom Spasitelju.

Možemo štovati Gospoda Isusa za sve što je napravio ovog ljeta. Molimo se da Bog nastavi raditi dalje u našim životima i crkvama.

PODIJELI
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print